“De markt mag van ons het beste verwachten”

nieuwsbrief AYE

Prachtig vakwerk: Akerboom Yacht Equipment (AYE) levert het al jaren. Een eerste nieuwsbrief  ging medio november naar klanten en relaties.

In de werkplaatsen in Leiden wordt geavanceerd ‘equipment’ gebouwd: van robuuste deuren en masten tot ingenieuze trappen en charmante buitenboordzitjes. De inlijving van het materiaal composiet biedt nieuwe mogelijkheden om oplossingen voor klanten te construeren, die hun stoutste dromen te boven gaan. En dat wil wat zeggen, als je in een markt werkt waarin droomschepen worden gemaakt.

Gericht op klanten…

Het nieuwe materiaal, de mogelijkheden voor de klant, alle kennis en het enthousiasme die AYE en partner Compromiss in huis hebben: het bedrijf wil ermee naar buiten. Een eerste nieuwsbrief  ging medio november naar klanten en relaties, en werd meegenomen door bezoekers van Mets Trade, dé B2B-beurs voor ‘marine equipment’. De nieuwsbrief nodigt uit om verder in gesprek te gaan. Hij werd door EWB gemaakt.

…en op jong talent

De werving van jong talent is altijd een aandachtspunt voor AYE. AYE biedt daarom stageplekken en verzorgt gastcolleges op het MBO; de nieuwsbrief – die ook een indruk geeft over werken bij AYE – gaat mee.