Bloggende schilder

site Van Duijkeren

Pascal van Duijkeren heeft zijn eigen                     schildersbedrijf. Een vakman die graag zijn kennis deelt. Ik maakte een website voor hem.

 

Van Duijkeren Schilders & Vastgoedonderhoud

Pascal is een vakman die bij zorginstellingen en particulieren rond Amsterdam de binnen- en buitenboel al twee decennia strak in de verf zet. Hij leidt leerlingen op. Werkt samen met andere vertrouwde vaklui. En hij let op het milieu. Ook ons huis geeft hij om de paar jaar een opknapbeurt. Dit najaar zat hij weer bij ons aan tafel en voorzag hij ons van praktische tips. (“Hoe krijgen we die haarscheuren in de muren weg?” “Die kun je voorbehandelen met een soort behang; veel beter dan stucen.”). Omgekeerd, had ik een tip voor hem: “Wel eens gedacht aan een website, Pascal? En dan met blogjes waarin je laat zien wat je allemaal kan?”

Visitekaartje van een vakman

De website kwam er: www.vanduijkerenschilders.nl. Gemaakt op blogger.com, in coproductie met Louise Uspessij. De website is ideaal voor een klein bedrijf: fris, duidelijk en een passend visitekaartje van deze topschilder. Pascal zet er foto’s op van projecten die hij onder handen heeft en vertelt zijn verhaal erbij. Als bloggende schilder profileert hij zich anno 2014, 2015, 2016. Toen werd het tijd voor een update.